Verwijder virussen snel en gratis (ook Conficker!)

Hoewel bijna elke gebruiker tegenwoordig een antivirusprogramma gebruikt, sluipen virussen en andere malware toch nog af en toe langs de beveiliging en worden onze pc’s onopgemerkt besmet.  Maak er een gewoonte van om jouw computer af en toe te scannen met het gratis programma Free Norton Security Scan and Clean en je voelt je al heel wat geruster …

Dit programma verwijdert tevens het Conficker-virus,
waarvan men vreest dat het begin april toeslaat! 
Beter voorkomen dan genezen!!

Norton Security Scan and Clean haalt bij het opstarten automatisch de laatste updates binnen en start daarna het scannen. Het gebruik van dit programma is gratis voor persoonlijk gebruik.

Laat het programma de volledige computer scannen en kies in het laatste venster voor het verwijderen of oplossen van het veiligheidsprobleem.  Let op: dit programma vervangt in geen geval een antivirusprogramma.  Een antivirusprogramma dat in realtime uw bestanden en uw computer beveiligt is en blijft een must !

1.  Download het programma hier.

2.  Start het programma door te dubbelklikken op het bestand.

3.  Laat het programma de nieuwe antivirusupdates binnenhalen.NortonSecurityScanAndCleanUpdate

4.  Scan de volledige computer op problemen.NortonSecurityScanAndCleanScanComplete 5.  Kies voor het verwijderen of oplossen van de problemen.NortonSecurityScanAndCleanScanFix NortonSecurityScanAndCleanScanResultsNortonSecurityScanAndCleanScanAllFixed

6.  Zo, uw pc is weer als vanouds en u kunt met een gerust hart verder werken.  Vergeet niet om dit wekelijks te herhalen.

Als je dit bericht interessant vond, voel je dan vrij om een reactie te geven of jezelf in te schrijven en nieuwe berichten te lezen in jouw favoriete RSS-reader.

Reacties

kan geen enkele microsoftpagina openen of anti malware scanner downloaden-ook niet bovenstaande link.zeker en vast besmet met conficker.misschien kunt u mij over de mail de link sturen maar ik denk dat het toch niets uitmaakt.
momenteel werken nog alle programmas maar de drivers niet meer herstellen.

Leave a comment

(required)

(required)