Tekst kopiëren van foutmeldingen in Windows

Iedereen heeft het ongetwijfeld al eens meegemaakt, een foutmelding in Windows en het het is raden naar een oplossing.  Ofwel ga je te rade bij je pc-dealer, ofwel zoek je naar een antwoord op het internet.  Het aframmelen van de foutmelding aan de telefoon is niet altijd de eenvoudigste manier, zowel voor de gebruiker als de pc-dealer niet.
Gelukkig kan het eenvoudiger, stuur hem een mailtje met de foutmelding.  Moet je dan alle tekst van de foutmelding overtikken?  Neen, het kan eenvoudiger.

Je kan heel eenvoudig de tekst van een Windows foutmelding kopiëren en plakken in bijvoorbeeld een mailtje of een chatbericht.

Geloof je het niet, wel, volg volgende stappen:

1.  Ga naar Start – Uitvoeren en tik in: cmdd
2.  Druk op Ok of Enter en je krijgt volgende foutmelding:

3.  Druk nu op de sneltoets “Ctrl + C” om de tekst van de foutmelding te kopiëren.
4. Ga naar jouw chatvenster of jouw mailprogramma en plak de tekst met de sneltoets “Ctrl + V” in jouw chatbericht of mailvenster.

5.  Hierboven heb ik de tekst van de foutmelding geplakt in Kladblok.

Zo, stuur de tekst van de foutmelding naar iemand die je verder kan helpen of plaats het probleem op het internet en hopelijk ben je snel geholpen.

Succes!

Als je dit bericht interessant vond, voel je dan vrij om een reactie te geven of jezelf in te schrijven en nieuwe berichten te lezen in jouw favoriete RSS-reader.

Reacties

No comments yet.

Leave a comment

(required)

(required)