Software en drivers up-to-date houden

Heel wat software krijgt geregeld een update die de werking van het programma verbetert en ervoor zorgt dat sommige foutmeldingen niet meer tevoorschijn komen. Om alle software up-to-date te houden hoef je niet meer alle programmasites te bekijken om te controleren of er een nieuwe versie is, neen, gebruik daarvoor een programma dat jou vertelt wanneer er een nieuwe versie is …

Probeer zeker eens RadarSync. De gratis versie van het programma is voldoende om jouw software up-to-date te houden. Het leuke echter aan RadarSync is dat het programma ook de drivers van jouw hardware up-to-date houdt (dit in tegenstelling tot andere updateprogramma’s). De werking van het programma is heel eenvoudig.

Het programma vraagt telkens eerst om een herstelpunt te maken alvorens de driver te installeren. Dit is vooral aan te raden bij een update van een driver want soms kan een nieuwe driver voor problemen zorgen. Bij My Downloads kan je de gedownloade bestanden verwijderen nadat de update geïnstalleerd is, wat weer wat schijfruimte oplevert.

Als je dit bericht interessant vond, voel je dan vrij om een reactie te geven of jezelf in te schrijven en nieuwe berichten te lezen in jouw favoriete RSS-reader.

Reacties

Hi, I'm first time visited here. Your Ayam Go(angrMemak style) and Fried Bittergourd is simply look delicious. Really tempted to try it out…Thanks for your contribution on recipe yo~~

Leave a comment

(required)

(required)