Sharepoint Designer 2007 (Opvolger Frontpage 2003) nu gratis

Ben je op zoek naar een gratis HTML-editor dan kan jouw zoektocht hier eindigen. Microsoft stelt het programma Sharepoint Designer 2007 nu gratis ter beschikking en wordt zo wellicht één van de meest gebruikte HTML-editors.  Sharepoint Designer is een WYSIWYG (What You See Is What You Get) HTML-editor die werd gemaakt om het verouderde Frontpage 2003 te vervangen en deel uitmaakt van de Sharepoint-family.  In dat opzicht is het dan ook het prefecte programma om uw Sharepoint-site te onderhouden, maar heeft u een eigen niet-sharepoint site (of een oude Frontpage 2003 site) dan blijft dit programma toch een aanrader!

Sharepoint_Designer

Sharepoint Designer 2007 is niet hetzelfde als Microsoft Expression Web, een ander programma om websites te bouwen.  Bij het eerste programma (gebaseerd op de Frontpage 2003-engine) ligt de nadruk op het aanpassen en bewerken van Sharepoint-sites, bij het laatste ligt het op het bouwen van nieuwe sites (en niet op sharepointsites). 

Het Engelstalige programma kan je hier downloaden. Het programma bestaat ook in het Nederlands en daarvoor kan je op deze pagina terecht. Mocht je een serienummer nodig hebben om het programma te installeren, dan vind je dat terug op de downloadpagina.

Als je dit bericht interessant vond, voel je dan vrij om een reactie te geven of jezelf in te schrijven en nieuwe berichten te lezen in jouw favoriete RSS-reader.

Reacties

Hoe moet je een filmpje op onze webstite ( die we met sharepoint gemaakt hebben) zetten?

groetjes.

Ik vond jullie website. Ik heb tot een maand geleden gebruik gemaakt van Microsoft Office Frondpage 2003. Daarna kreeg ik problemen met Hostnet, omdat Frondpage vervallen is. Ik bewerk mijn eigen website http://www.loesdehaan.nl Is jullie product Share pont designer 2007 een goede vervanger van Frondpage 2003 om te bewerken en! te verzenden (ubloden)? Is hij ook in het Nederlands? Kan ik de gegevens van mijn bestaande website zo overbrengen? Bij voorbaat dank voor het antwoord, met vriendelijke groet, Loes de Haan.

In het nederlands? JA
uploaden? JA
Installeer het programma en importeer jouw huidige site.
Veel succes !

hoi ik vind het heel mooi zo programma ik werk zelf met frontpage 2003 maar ik Sharepoint Designer 2007 ook in het nederlans te krijgen heel graag je werk heel pretig er mee
ik heb wel heel groet er varing er mee met frontpage maar
dit programma zit meer ik de vat
mijn dank weer

Hallo lieve mensen kunnen jullie me helpen aan het(serienummer vind je terug op de downloadpagina) kan het namelijk nergens vinden op de pagina. Verder laat ik weten altijd met genoegen met frontpage te hebben gewerkt. van af het begin was het net als de andere officeonderdelen verbluffend helder. Ook de uitleg in de boeken die ik toen kocht. Ik vertrouw erop dat Microsoft toch een beetje op de oude kapstok door blijft gaan want dat voet betrouwbaar en veilig

Weet er iemand hoe ik tempmplates of sjablonen kan tovoegen.
Mijn bs is windows 2007 en bij instaleren van de sjablomen vraagt tie om een update van windows 2003 sp1

wat duss niet lukt

hey.

ik heb ook sharepoint 2007 maar als ik me layout code erin toegevoegd en ik druk op ontwerp zie ik helemaal niks heb ik nog de ccs codes erbij toegevoegd maar nu zie ik nog niks alleen tekst maar geen buttons???

en ik heb een php code die erin wil toevoegen alleen hij pakt hem niet???

altijd even proberen

Dank voor alle info maar werkt Designer 2007 ook met Windows 7?

passen met sharepoinweetg iemand of ik mijn frontpage webpage kan aans

Kan ik microsoft office sharepoint designer 2007 nog kopen????? en werkt Designer 2007 ook met Windows 8?
Groetjes Fräncis

Werkt dit programma ook met Windows 10??

groetjes,
Astrid

Leave a comment

(required)

(required)