Herstel Windows Update en los problemen op

Microsoftfixit Ze blijven noodzakelijk, de updates die Microsoft aanbiedt.  Het kan gebeuren dat de automatische update-functie van Windows het werk niet meer naar behoren doet, en dan komt volgende oplossing van pas.  Microsoft stelt op haar FixIt-website een tooltje ter beschikking om problemen met Windows Update op te lossen.  Je kan het hier downloaden: hier (kb971058).

Je hoeft het programma enkel te downloaden en uit te voeren. Merk op dat je ook kan kiezen voor een aggressieve oplossing! Het wordt aanbevolen om eerst de gewone manier van herstel te kiezen, werkt die echter niet na een herstart van het systeem dan kan je altijd nog de aggressievere oplossing kiezen.  Veel succes!

Als je dit bericht interessant vond, voel je dan vrij om een reactie te geven of jezelf in te schrijven en nieuwe berichten te lezen in jouw favoriete RSS-reader.

Reacties

[…] deed windows update het niet meer, maar met de Fixit en de agressieve optie liep alles weer lekker na een herstart. AKPC_IDS += "1077,"; Stem of […]

Leave a comment

(required)

(required)