Gratis leren typen

typing.jpg

Onlangs schreef ik nog over keybr.com, een web 2.0 applicatie om te leren tikken. Als je iets verder wil gaan en met eigen profielen en instellingen wil werken op jouw pc dan is dit programma wellicht iets voor jou.

Het is een verbazend uitgebreid programma, dat ook in het Nederlands te gebruiken is. Je kunt gebruik maken van standaard-oefeningen, of je eigen oefenteksten invoeren. Dat laatste is meteen een handige extra oefening. Om het voor kinderen aangenamer te maken is er zelfs een spelletje opgenomen waarmee je door goed te typen steeds meer vissen en planten voor een onderwaterlandschap kunt verdienen.

rapidtyping.jpg

Het hele gezin kan leren typen want je kunt binnen het programma meerdere accounts aanmaken. Iedere gebruiker krijgt dan zijn eigen statistieken en voortgang.

Voor de zeer fanatieke leerling is er zelfs een versie die op een memory-stick geplaatst kan worden. Zodat je op iedere pc je oefeningen kunt doen.

Meer @ http://www.rapidtyping.com/downloads.html

Als je dit bericht interessant vond, voel je dan vrij om een reactie te geven of jezelf in te schrijven en nieuwe berichten te lezen in jouw favoriete RSS-reader.

Reacties

ik zou het graag wilen leren

ik ga meedoen

het is echt geweldig nu kan ik endelijk leren typen

ik mag meedoen!!!!!! yes yes yes!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ik mag niet maar ik blijf het vragen tot het mag leuk dat jullie wel mogen.

yow mensen wat doen

ik vind het wel leuk denk ik maar ik doe al aan typetopia typetopia huphuphup typetopia huphuphup

TYPETOPIA IS VEEL BETER TYPETOPIA IS VEEL BETER 🙂 🙂

TYPETOPIA IS VEEL BETER HUP HUP HUP TYPETOPIA 🙂 🙂

EN DIT IS BOOOOOOEEEEEEEHHHHHH . .
|
| |
—–

TYPETOPIA TYPETOPIA JONGES JULLIE MOETEN VRAGEN OF JULLIE TYPETOPIA MOGEN DAT IS LEUKER :):):):):):):):):):):):):):):):):)| MOET JE ECHT DOEN ANDERS ZOEK IK JULLIE OP

Leave a comment

(required)

(required)