E-mail vast in postvak UIT

Kan je geen e-mail meer ontvangen omdat er een mail vastzit in jouw postvak uit en je werkt met Outlook Express (Windows XP) of Windows Mail (op Windows Vista) dan zijn er twee dingen die je kan proberen om het probleem op te lossen.

STAP 1:   Gebruik je Windows Vista, download dan de update voor Windows Vista: http://support.microsoft.com/kb/941090 of download en installeer Windows Vista Service Pack 1 of 2. Niet opgelost? Probeer dan oplossing 2.

STAP 2: .  Lukt het niet of gebruik je outlook express, probeer dan het programma WMUtil eens.  Het programma kan je downloaden op deze pagina: http://www.oehelp.com/WMUtil/Default.aspx
Start het programma WMUtil en kies voor Clear Outbox.  Staat jouw Windows Mail nog open dan werkt het programma niet. Sluit het programma Windows Mail of Outlook Express. Als dat niet lukt, druk dan eerst tegelijkertijd op de toetsen Ctrl+Shift+Esc en ga in de lijst Processen op zoek naar winmail.exe. Klik er rechts op en kies beëindigen.

 

Als je dit bericht interessant vond, voel je dan vrij om een reactie te geven of jezelf in te schrijven en nieuwe berichten te lezen in jouw favoriete RSS-reader.

Reacties

No comments yet.

Leave a comment

(required)

(required)