Doe meer met eID

Heb je heel wat gegevens van personen die je moet bewaren.  Met de oude paspoorten moest je de gegevens nog met hand overschrijven, maar met de elektronische identiteitskaart hoeft dat niet meer.  Je hebt enkel nog een programma nodig om de gegevens uit te lezen en een kaartlezer.  Een handig programma om meer met de gegevens op een elektronisch paspoort te doen is het programma e.i.d. read+


Zonder twijfel een aanrader als je veel met elektronische paspoorten moet werken. 
Meer @ http://www.hetnetop.be/eidreader/index.html

Als je dit bericht interessant vond, voel je dan vrij om een reactie te geven of jezelf in te schrijven en nieuwe berichten te lezen in jouw favoriete RSS-reader.

Reacties

UPDATE : Ondertussen is nog flink gesleuteld !

EID/SIS CARD READER:
Maak nooit meer fouten bij het inlezen van persoonsgegevens. Lees eID en SIS kaarten… knip , plak of maak alle soorten documenten met…

SMARTDOCS:
U kan eender welk document ingevuld afleveren in luttele seconden ! Met Office Word (docx), open office (odt) en foto integratie in het document. Druk templates, labels, fiche’s met de meest eenvoudige documenten genearator ter wereld !

DATABASE:
Maak lijsten, voor uitlening materiaal, aanwezigheden, badges. Flexibel, definieer verschillende datafolders om de gegevens weg te schrijven.

UPDATE : eMiNi. Versie 2.00 debruari 2011. Lees alle Belgische ID kaarten. Bewaar ze in een database voor later gebruik.
Koppel deze gegevens samen met de Id-foto, aan uw zelfgemaakte word (.docx) document templates en druk ze meteen af! (dmv. invulvelden)

TEST en oordeel zelf…

Probeer gratis de software uit

programma werkt niet met nieuwste eID middleware 4.0.6 169 ???

Allen,

Waar kan ik deze software vinden om te downloaden?
En kan ik hier gegevens van de eid in een excel file laten komen.

Mvg Jorne

Ik wil dit soort software gebruiken om de leden van een sportvereniging te registreren. Ik vind niet direct een aanduiding van de prijs. Is gebruik in dit verband gratis ? Hoe kan ik installeren ?

Dooie link blijkbaar?

Leave a comment

(required)

(required)