Boek: 20 dingen die ik nog niet wist …

20 dingen die ik nog niet wist over browsers en internet

Velen van ons vertrouwen op internet om de informatie in de wereld binnen handbereik te brengen en ons onmiddellijk in contact te brengen met mensen en gebeurtenissen overal ter wereld. Deze krachtige online ervaringen zijn mogelijk dankzij een open, wereldwijd web dat iedereen kan gebruiken via een webbrowser op elk apparaat dat verbinding heeft met internet.  Maar hoe werken browsers en internet nu eigenlijk? Hoe heeft internet zich ontwikkeld tot wat we nu met zoveel plezier gebruiken? En wat moeten we weten om veilig en efficiënt van internet gebruik te maken?

’20 dingen die ik nog niet wist over browsers en internet’ is een beknopte handleiding voor iedereen die nieuwsgierig is naar de basisbeginselen van browsers en internet. In deze handleiding vindt u de volgende informatie:

Eerst kijken we naar internet, de hoeksteen van het wereldwijde web. We kijken ook naar hoe internet tegenwoordig wordt gebruikt, via cloudcomputing en webapps.

Vervolgens introduceren we de bouwstenen van webpagina’s, zoals HTML en JavaScript, en bespreken we hoe de uitvinding en ontwikkeling van deze technieken de websites die u elke dag bezoekt, hebben getransformeerd. We kijken ook naar de moderne browser en hoe deze gebruikers helpt veiliger gebruik te maken van internet.

Tot slot blikken we vooruit op de baanbrekende innovaties in browsers en webtechnologieën waarvan we denken dat deze ons in de toekomst nog snellere en nog interessantere online ervaringen zullen bieden. Lees het boekje zelf op http://www.20thingsilearned.com/nl-NL#/nl-NL/home

Als je dit bericht interessant vond, voel je dan vrij om een reactie te geven of jezelf in te schrijven en nieuwe berichten te lezen in jouw favoriete RSS-reader.

Reacties

No comments yet.

Leave a comment

(required)

(required)