Audioswitch voor PC

AudioSwitch

Luistert u ook dikwijls naar muziek terwijl u op de pc werkt? Op de late uurtjes of om jouw medebewoners niet te storen is het gebruik van een hoofdtelefoon een goede oplossing.  Alleen moet je telkens jouw luidsprekers afkoppelen en jouw hoofdtelefoon aansluiten, en nou zit die aansluiting wel op de achterkant van de pc zeker … wat natuurlijk niet zo handig is. 

Een eenvoudige oplossing is een audioswitch.  Ik was er al een tijdje naar op zoek en plots vond ik de geschikte switch.  Het principe van de audioswitch is heel eenvoudig.  Je verbindt de audioswitch met de achterkant van jouw pc en je hangt jouw luidsprekers en hoofdtelefoon (en eventueel microfoon) aan de audioswitch. Met een eenvoudige druk op de knop wissel je het geluid van de speakers naar de hoofdtelefoon en omgekeerd.  Nu moet je niet meer aan de achterkant van de computer prutsen om te veranderen van luidsprekers naar hoofdtelefoon en omgekeerd.  Een klein en handig apparaatje als je het mij vraagt.

Voordelen:
– Schakel tussen speakers en headset zonder de pluggen aan de achterzijde van de computer te verwisselen.
– Eenvoudiger benaderen van alle geluidskaartaansluitingen.
– Aansluitingen voor speakerset, hoofdtelefoon en microfoon.
– Volume controle.
– Microfoon mute schakelaar.
Aansluitigen:
– Speaker jack: 3.5mm
– Microphone jack: 3.5mm
– Headphone jack: 3.5mm
– Handsfree jack: 2.5mm
Knoppen:
– Volume control (round)
– Speaker/Headset switch
– Microphone on/off
Pluggen:
– Audio input: 3.5mm
– Microphone output: 3.5mm

Als je dit bericht interessant vond, voel je dan vrij om een reactie te geven of jezelf in te schrijven en nieuwe berichten te lezen in jouw favoriete RSS-reader.

Reacties

Dus.. Waar koop ik deze?

Leave a comment

(required)

(required)