Ultiem antivirusmiddel Power Eraser

Norton Power Eraser

Norton Power Eraser of kortweg NPE is een gratis programma gemaakt om diepgewortelde, verborgen en moeilijk te verwijderen malware of virusinfecties te vinden en te verwijderen. Het programma vervangt geen realtime antivirusprogramma maar kan wel gebruikt worden wanneer andere programma’s als Malwarebytes niet werken. Het kan perfect gebruikt worden op computer die al geïnfecteerd zijn met spyware of virussen. Norton Power Eraser is portable (moet niet geïnstalleerd worden) en start perfect van USB-stick of CDHet programma kan je gratis downloaden (of hier) en gebruiken.  Als ultiem redmiddel bij virussen of malware kunnen we stellen: Baat het niet, dan schaadt het niet !

Opgelet: NPE is een agressieve antimalwaretoepassing. Het moet enkel gebruikt wanneer andere programma’s het probleem niet oplossen. Het programma scant zo diep dat valse positieven (normale software die als “slecht” aangeduid wordt) mogelijk zijn. Gebruiken op eigen risico !

Als je dit bericht interessant vond, voel je dan vrij om een reactie te geven of jezelf in te schrijven en nieuwe berichten te lezen in jouw favoriete RSS-reader.

Reacties

No comments yet.

Leave a comment

(required)

(required)