AVG Free

De professionele (betalende) versie was al uit, maar nu is ook de gratis versie van de populaire antivirussuite AVG Free vernieuwd. Vanaf vandaag kan je de AVG Free 12.0 downloaden en gebruiken voor niet-commercieel thuisgebruik. De nieuwe AVG beschermt nu ook tegen spyware dankzij de nieuwe antivirus en antispyware-engine.  Gebruik je nog geen antivirus of heb je nog de oude versie, wel update dan nu naar de nieuwe versie die je hier kan downloaden Het volledige pakket downloaden kan hier: http://free.avg.com/us-en/download-free-all-product

Update: sommigen hebben problemen bij het downloaden en versturen van email na het installeren van AVG.  Probeer het volgende en het probleem zou opgelost moeten zijn.  Ga naar Tools > Advanced Settings > Email Scanner > Servers en kies dan “Fixed Host” in het POP en SMTP settings-venster en vul daar de POP en SMTP van jouw ISP in, bijvoorbeeld pop.myisp.com.

Als je dit bericht interessant vond, voel je dan vrij om een reactie te geven of jezelf in te schrijven en nieuwe berichten te lezen in jouw favoriete RSS-reader.

Reacties

Goed idee

Ben dik te vreden met AVG free 8.0, doch mijn Email scanner is opeens niet meer actief en krijg daarom een rood icoontje in de onderbalk. Kan ik dit zelf oplossen??
Met vriendelijke groet,
W Steen

probeer eens de update te doen en herstart pc
indien dan nog niet opgelost lees dan de update bij het artikel, succes !

Geachte heer / mevrouw,

Ik heb medio november 2008 mijn computer niet meer kunnen gebruiken i.v.m. een foutief antivirusprogramma van AVG.
Ik heb de computer voor herstel laten repareren door PC COMPUTERS te Wierden. De kosten bedroegen ? 48,00.

Vergoedt AVG mij deze kosten?

Graag uw reactie.

Met vriendelijke groet,

B.J.M. Rikkert
Margrietlaan 12
7468 AN ENTER

Volgens bepaalde bronnen krijgen slachtoffers van het probleem een gratis licentie voor de pro versie van AVG. Met deze licentie krijg je gratis support en het programma in het nederlands. Het is wel niet duidelijk waar je je precies moet melden met het probleem.
Deze link toont alvast een mailadres van iemand van avg, misschien helpt die je verder.
http://www.aobgroup.be/viewtopic.php?printertopic=1&t=262&vote=viewresult
of kijk ook eens op deze link: http://www.gratissoftwaresite.nl/nieuws/Getroffenen+slechte+update+AVG+kunnen+een+gratis+licentie+krijgen

Van zodra ik AVG free 8.0 had ge

Ik kan AVG niet meer downloaden. Na veel problemen met het updaten van AVG heb ik AVG verwijdert. Als ik nu probeer om AVG free te downloaden krijg ik het bericht dat de webpagina niet te vinden is .

hoi ik heb de betaalde versie van avg 8.5 eerst geen problemen mee gehad heb ook normaal altijd mijn pc aan maar ben dit paasweekend weg geweest heb de pc uitgedaan en na opnieuw opgestart te hebben wordt avg niet meer opgestart nu ik dit handmatig wil doen krijg ik het volgende:

de toepassing kan niet worden gestart omdat de configuratie van de toepassing onjuist is. het opnieuw installeren van de toepassing kan dit probleem oplossen.

dus ik doe wat er wordt gezegd installeer hem opnieuw maar blijf het bericht houden wie kan mij helpen?

wellicht loopt er iets mis bij het installeren. Doorloop volgende stappen:
1. uninstalleer eerst avg met dit programma:
http://www.avg.com/filedir/util/avg_arm_sup_____.dir/avgremover.exe

2. herstart de computer

3. herinstalleer avg opnieuw.

dank je wel het heeft geholpen nu staat avg er weer op en werkt weer

i want do that

wat is url

dank je

dankt je voor de avg nederlands

bedankt

It’s fantastic that you are getting thoughts from this piece of writing
as well as from our argument made here.

Leave a comment

(required)

(required)