61
Tip

Online kruiswoordraadsel maken

http://puzzlemaker.discoveryeducation.com/

Vroeger had ik het al over een programma om kruiswoordraadsel mee te maken, maar het kan nog sneller, namelijk zonder het installeren van software, maar met de site Puzzlemaker.  De site is engelstalig maar kan gebruikt worden om allerlei taalspelletjes te maken, van anagrammen, woordzoekers tot kruiswoordraadsels (kies Criss-Cross). Wellicht is het wel aan te raden eerst de tekst offline te maken en dan met kopiëren en plakken de tekst in de site te plakken, want soms kan je tekst verliezen als de server even hapert.  Leuk om weten is ook dat als het kruiswoordraadsel je niet bevalt, je heel eenvoudig met de knop “vorige” van jouw browser kan terugkeren en een nieuw raadsel kan laten genereren. Het resultaat is heel eenvoudig te kopiëren en kan perfect gebruikt worden in jouw favoriete tekstverwerker.  Nog enkele zaken bijvoegen, eventueel lettertype en opmaak wijzigen, en je hebt in no time een leuk kruiswoordraadsel gemaakt.  

Meer @ http://puzzlemaker.discoveryeducation.com/

Als je dit bericht interessant vond, voel je dan vrij om een reactie te geven of jezelf in te schrijven en nieuwe berichten te lezen in jouw favoriete RSS-reader.

Reacties

dom, hoe kan je er dan zelf een maken of dat progamma installeren?

je kan het gebruiken in jouw tekstverwerker of programma door het te kopi

ik wil een kruiswoordraadsel maken maar het gaat niet

Hallo,
Dit zijn allemaal woordzoekers… kan iemand me ergens aan een echt kruiswoordraadsel helpen? Waarbij je adv een omschrijving een woord moet invullen…. wil ze graag zelf maken!

Probeer die optie criss-cross eens, dan heb je een kruiswoordraadsel.

ik wil graag een nieuw progamma (starten) maken!

opmaken
oorbellen
vriendinnen
ghana dreatloks

ik wil een kruiswoordraadels van rox

dit is kei vet

werkt echt goed , keihandig :)

handig maar je kan maar 20 worden echt iritant ga nu opzoek naar een andere site

Handige website hoor! ben hier al tijdje naar opzoek, ben ook de pagina http://www.zelfwoordzoekermaken.nl/kruiswoordraadselmaken.html tegengekomen, misschien dat iemand hier wat aan heeft.

Geef een reactie

(verplicht)

(verplicht)