Online enquête maken – gratis

enquete.jpgMaak je eigen enquetes

Enquete Maken is een uitgebreide tool dat al het nodige biedt om volledig gratis in enkele muisklikken online enquêtes te maken via jouw PC.

Je hebt keuze uit verschillende vraagtypes, je kan afbeeldingen toevoegen, zoveel respondenten uitnodigen als je wil, vertakkingen aanbrengen, en achteraf krijg je alle antwoorden in één handig excel-bestand.

Dit systeem is dus uitstekend geschikt voor gebruik bij scripties, persoonlijke homepages, tevredenheidsonderzoek, opdrachten voor school, marktonderzoek, enz. Je hoeft geen software te downloaden. Onze tool is volledig gebaseerd op het Internet en is toegankelijk van op elke locatie via je gebruikersnaam en paswoord.

Meer @ www.enquetemaken.be

Als je dit bericht interessant vond, voel je dan vrij om een reactie te geven of jezelf in te schrijven en nieuwe berichten te lezen in jouw favoriete RSS-reader.

Reacties

Een mooi alternatief is Nettailor Lite. Deze tool kan wat de anndere tools kunnen, maar ziet er veel beter uit. En je kan het uiterlijk zelf instellen. Je kunt het gratis gebruiken voor zeker 3 maanden.

Beste lezers,

Ik ben zelf student en ik heb meermaals gebruik moeten maken van online enqu

Een andere tip is http://www.netq-enquete.be.

Met deze tool kun je direct gratis aan de slag. De tool is supergebruiksvriendelijk en overzichtelijk.

Je kunt ook gebruik maken van een heleboel voorbeeld enqu

Leave a comment

(required)

(required)